1. Trainingen

Vinden, vormgeven en vertellen van verhalen.

Je leert welke verhalen voor jouw doelen en wensen belangrijk zijn om te gaan vertellen. Hoe je die verhalen vormgeeft zodat ze jouw boodschap helder overbrengen en hoe je ze vervolgens kunt uitdragen. Met deze drie stappen heb je de tools om jouw verhalen impactvol te vertellen.

Resultaat
Na deze training heb je alle vaardigheden in huis om met het vertellen van je verhalen jouw doelen te bereiken. Doelen zoals: beter zichtbaar zijn voor jouw doelgroep, een heldere bedrijfsidentiteit, een goed imago of meer verbinding tussen werknemers of met je klanten.

Voor wie?
Deze training is geschikt voor startende ondernemers, scale-ups en corporate organisaties.

Filmen en monteren met je mobiele telefoon

Je leert hoe je de goeie video’s maakt voor social media, je website of voor interne communicatiedoeleinden, zowel in theorie als praktijk. Daaronder valt o.a. het maken van scripts en het echte film- en montagewerk met je mobiele telefoon.

Resultaat
Na deze training heb je de handvatten in huis om video’s te maken voor social media en interne kanalen. Video’s met een helder verhaal.

Voor wie?
Voor iedere ondernemer en elk bedrijf dat beter wil worden in het maken van videocontent.

Webcare storytelling

Je leert hoe je de dagelijkse uitdagingen van het werk met humor, positieve acties en verhalen kunt oplossen. Deze training is gericht op de werknemers van een webcare team. Hoe zij meer verbinding kunnen voelen met het bedrijf en vervolgens de externe communicatie met klanten op een positieve manier kunnen doen.

Resultaat
Een beter imago, gelukkige medewerkers en klanten.

Voor wie?
Alle bedrijven met een eigen callcenter/webcare team.

2. Organisatiebegeleiding

Maakt jouw bedrijf veel kosten door ziekteverzuim? Zitten jullie in een veranderproces en mist er draagvlak en verbinding onder de werknemers? Of heb je een imago probleem waar je van af wil? In drie stappen leer ik communicatie adviseurs en andere medewerkers de verhalen vinden, vormgeven en vertellen. Mijn aanpak is persoonlijk en ik lever maatwerk. Want ieder bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en zijn eigen unieke verhalen die bijdragen aan het oplossen daarvan.

Resultaat
Er ontstaat begrip voor de veranderingen die nodig zijn. Dat zorgt voor minder ziekteverzuim en verloop, een gezondere werkomgeving en een beter imago. Zowel intern als extern.

Voor wie?
Dit begeleidingstraject is geschikt voor scale-ups en corporate organisaties.

3. Coaching

Wil je liever individueel aan de slag? Dan is het coachingstraject van 6 maanden misschien wat voor jou. Ik begeleid je bij het vormgeven van je ideale onderneming vanuit jouw gevoel en het zetten van de juiste stappen om het realiteit te maken.

Voor wie?
Voor iedere ondernemer en elke bedrijf wat meer vrijheid wil ervaren om te ondernemen vanuit zijn gevoel en daarmee zijn bedrijf wil laten groeien.

4. Spreker

Mijn verhalen over mijn tijd bij Oprah deel ik graag om anderen te inspireren hun dromen te volgen. Maar ook over mijn ervaring in verhalen maken vertel ik graag. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvend eerste online gesprek om af te tasten of ik je verder kan helpen?