Voor Jou

Dichtbij jezelf blijven.

20 jaar lang heb ik verhalen gemaakt voor televisie, waaronder het consumentenprogramma Radar. Wat ik daar geleerd heb is dat persoonlijke verhalen de beste zijn. Daarom geloof ik ook in een persoonlijk contact en een goeie band met mijn klanten. Ik ben betrokken en voel een grote verantwoordelijkheid voor wat ik doe. Tijdens de gesprekken met mijn klanten filter ik snel wat de belangrijkste punten zijn die ze willen vertellen en kan in een paar zinnen de kern samenvatten. Daarna maak ik een helder en duidelijk plan waarmee je aan de slag kan gaan.

Met mijn werk wil ik anderen verder helpen bij het uitdragen van hun boodschap en verhalen. Het geeft me energie als ik kwartjes zie vallen tijdens de gesprekken. Samen op zoek gaan naar de boodschappen die je wil uitdagen geeft me energie. Want ik hou ervan om uit te pluizen wat de kern is van mensen en hun redenen, waarom ze doen wat ze doen. Waarom het product of deze dienst er toe doet. En hoe je jouw verhalen en boodschappen uitdraagt vanuit jezelf.

Ik bied ook de mogelijkheid om online met je mee te blijven kijken wanneer je aan de slag gaat. Zo kan ik je blijven adviseren totdat je het gevoel hebt dat je het vertellen van je verhalen onder de knie hebt. Voor de een is dat sneller dan voor de ander en daarom is deze service maandelijks opzegbaar. Voor meer informatie, vraag een vrijblijvend online gesprek aan.

Wat levert het jou op?

Het is mijn passie om bedrijven en ondernemers te helpen (persoonlijke) verhalen om te zetten in pure en mooie content. Het draait allemaal om het overbrengen van een gevoel. Daarmee kan je jouw doelen bereiken.

People will forget what you said, people will forget what you did but people will never forget how you made them feel”

– Maya Angelou

Goed vertelde verhalen roepen een emotie op. Daarom kan storytelling veel verschillende uitdagingen een positieve wending geven. Bijvoorbeeld zichtbaarder worden met je bedrijf, het imago verbeteren, een heldere identiteit uitstralen, veranderingen binnen een organisatie soepel laten verlopen en meer verbinding creëren.

Ieder bedrijf en iedere ondernemer heeft een uniek verhaal en unieke uitdagingen. Daarom lever ik maatwerk en bekijk samen met de klant wat het probleem is en hoe we dat met behulp van storytelling kunnen beïnvloeden.

Wil je een vrijblijvend eerste online gesprek om af te tasten of ik je verder kan helpen?